The Earth will die... someday
The Earth will die... someday

Or why investing in space exploration is not throwing money down the drain
By Auriane van der Vaeren

When a fella throws out the topic of space colonization on the table like a flappy pizza, there is always someone to say, “why colonize the cosmos if we can’t even manage our own Mother Earth?”

Transhumanism
Transhumanism

Uit (de comfortzone) in Brussel
Uit (de comfortzone) in Brussel

Don't judge a gebouw by its gevel
Door Lara Decrae

De stad bevat een overvloed aan hoekjes en plekjes die nog te ontdekken vallen. Gebouwen die er nochtans uitzien als doodnormaal, verhullen vaak interessante belevenissen. Een overzicht.

Blackbox van het verleden
Blackbox van het verleden

Door Giulia Baldi

Op 26 en 27 maart is een merkwaardige zwarte doos te zien op de campus. Het gaat om een project van studenten van het vak ‘Redelijk Eigenzinnig’ en toont beelden van Brussel tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De Recykrant (4)
De Recykrant (4)

Hoe seksueel getinte slogans tijdloos zijn
Door Maud De Vos

De Moeial is sinds 1983 niet alleen een gratis en onbetaalbaar tijdschrift, waarvan u het privilege heeft het op iedere hoek van de campus te vinden. Het is ook een tijdschrift met een niet onbesproken reputatie als klokkenluider. In de rubriek ‘De Recykrant’ duiken we in het verleden en blikken we terug op controversiële, spraakmakende, bizarre of grappige artikels die het archief van de Moeial eindeloos rijk is.

De Recykrant (2)
De Recykrant (2)

Moeial in Lalaland
Door Wietse Vergauwe
De Moeial is sinds 1983 niet alleen een gratis en onbetaalbaar tijdschrift, waarvan u het privilege heeft het op iedere hoek van de campus te vinden, het is ook een tijdschrift met een niet onbesproken reputatie als klokkenluider. In de rubriek ‘De Recykrant’ duiken we in het verleden en blikken we terug op controversiële, spraakmakende, bizarre of grappige artikels die het archief van de Moeial eindeloos rijk is.