De artikels van De enige echte Zwanzer

VUB History X
VUB History X

X Night at the VUB (2)
X Night at the VUB (2)

Part 2
Door Zwanzer

De vorige episode van Night at the VUB eindigde op een enorme cliffhanger. Naar het tweede deel van deze saga werd meer uitgekeken dan naar  ‘Avengers: Endgame’, de laatste aflevering van ‘Game of Thrones’ en de finale van het provinciaal kampioenschap kleurenwiezen in café ‘De Schijtpoort’ samen! We laten u niet langer in spanning: hier volgt het langverwachte slotstuk van Zwanzers nachtelijke omzwervingen op de campus.

X Night at the VUB (1)
X Night at the VUB (1)

Part 1
Door Zwanzer

Wat voor spannends gebeurt er allemaal op de VUB als onze campus in duisternis gehuld is? Vele studenten komen des nachts doorgaans niet verder dan de BSG-zaal, de tent of de weg naar hun kot, dus wat er zich in de gesloten gebouwen afspeelt is voor velen een mysterie. Zwanzer trok daarom door de nachtelijke gangen van de VUB op zoek naar de geheimen die zich er schuilhouden. Een tocht vol verrassingen, gevaren en avontuur.

X Deel nieuwe XY-gebouwen mogelijk opnieuw afgebroken
X Deel nieuwe XY-gebouwen mogelijk opnieuw afgebroken

Door Zwanzer

De saga rond de nieuwe studentengebouwen op de VUB heeft een nieuwe en mogelijk ingrijpende wending genomen. Net nu de studenten eindelijk konden intrekken in hun nieuwe koten en de overige werken hun laatste fase inlopen blijkt uit een recent rapport dat er ernstige constructiefouten en overtredingen in het project zijn geslopen. De vrees bestaat dat deze problemen ervoor zullen zorgen dat een deel van de nieuwbouw opnieuw zal moeten worden afgebroken.  

X Vijf na twaalf is de toekomst!
X Vijf na twaalf is de toekomst!

Door Zwanzer

Het milieu is hot! Zelfs in de Moeial ontsnap je niet aan het klimaatdebat! We weten dat er al hele regenwouden gesneuveld zijn aan artikels over dit onderwerp, maar Zwanzer wilde per se ook nog iets schrijven. Hij vond namelijk een stem die in het hele klimaatdebat nog maar weinig aan bod kwam: de voorstander van klimaatverandering.

X InfluenZer
X InfluenZer

Door Zwanzer
Zwanzer had verkeerdelijk gedacht dat de Moeial zijn recente reis naar China zou terugbetalen, waardoor hij heden totaal blut is. Omdat hij het harde werken niet gewend is richtte hij zich op een nieuwe en populaire wijze om bakken geld te verdienen: Zwanzer werd ‘Content Creator’ op sociale media. Slechts drie minuten nadat de kersverse influencer van de VUB zijn eerste posts plaatste, haalden Google en Facebook zijn accounts offline om te vermijden dat hun gebruikers blijvende hersenschade zouden oplopen. Omdat wij bij de Moeial tegen dergelijke censuur zijn, besloten we zijn eerste vlog hier toch te publiceren.